TOP
Habitatge turístic. Arxiu

Obert el termini d’adquisició de les 50 places turístiques

Avui s’ha publicat al BOIB l’acord del procediment de distribució, condicions i els criteris que han de regir l’adquisició de 50 places turístiques quant a l’inici d’activitat turística o per a l’ampliació d’aquesta, pels habitatges objecte de comercialització turística. La proposta és exclusiva per les estades turístiques en habitatges. Les persones interessades tenen un termini de 10 dies fins al 29 de setembre, a comptar des de la publicació de l’acord, per formular la sol·licitud.

Excepció de places per a Formentera
La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que amb l’entrada en vigor de la Llei 3/2022 de mesures urgents per a la sostenibilitat i circularitat de les Illes Balears es va suspendre de manera temporal la possibilitat d’adquirir places turístiques, però va haver-hi una excepció per a 50 places a Formentera. “Vàrem negociar aquesta excepció en el període d’al·legacions per tractar de donar una sortida a les famílies i petites empreses que ja han realitzat inversions i obres, que tendran preferència sobretot si s’han fet amb criteris de sostenibilitat i mediambientals previstos al Pla de qualitat aprovat pel Consell de Formentera, així com els previstos en la normativa turística” ha destacat Ferrer.

El tràmit es pot fer a través de l’OVAC al web: www.conselldeformentera.cat (tràmits de Turisme) o presencialment a l’OAC.

Compartir

Comentaris (1)

  • Vicente Bonet Costa

    A.C.

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES