TOP
El lliurament dels premis serà el dilluns 13 de desembre.

Obertes les inscripcions per al XV Concurs d’Aparadorisme Nadalenc

La Cambra de Comerç i el Consell convoquen el XV Concurs d’Aparadorisme Nadalenc, un certamen dirigit als establiments on es valoraran els aparadors fets per les empreses. L’objectiu perseguit és promoure l’ambient festiu nadalenc entre els establiments de l’illa.

Premis
Per a aquest 2021 s’estableixen quatre premis; un a la millor ambientació nadalenca, un al millor muntatge comercial, un a l’originalitat i, finalment, un a l’eco-creativitat, tots ells amb una dotació de 150 euros a més d’una placa de reconeixement per a cada negoci premiat.

Terminis i lliurament
El termini d’inscripció és fins al 9 de desembre de 2021 a les 13.30 h. Aquestes es poden formular al següent enllaç.
El jurat estarà format per professionals de diferents disciplines artístiques i del món de la publicitat. La participació en el concurs comporta el ple reconeixement i acceptació de les bases i el veredicte del jurat. El lliurament dels premis serà el dilluns 13 de desembre, a partir de les 12 h als mateixos comerços premiats.
Recordem que l’any passat els premiats foren Pinturas Cabezuelo (Decorative Design), Sol Courreges i Be Formentera. La Floristeria Formentera i la Peixateria Ntra. Sra. Del Carmen reberen una menció especial.

Compartir

PROGRAMES