TOP
El vehicle de transport col·lectiu més popular dels primers anys del turisme a Formentera, conegut popularment com la ‘Parrala’. A la imatge, de finals de la dècada de 1950, apareix (amb un paquet a la mà) el seu propietari i conductor, José Costa Ferrer, Pep Paya. Font: Arxiu Autocares Paya.

Pep de n’Andreu canta a la ‘Parrala’, les salines i a l’evolució de l’illa

Pep Ferrer, Pep de n’Andreu, presenta a Ràdio Illa la seva darrera creació, Formentera va endavant, uns versos dedicats a reflexionar sobre el pas del temps i l’evolució de l’illa al llarg de la vida d’aquest octogenari. Passat, present i futur en una cançó en què es fa referència a les salines o a elements icònics de la mobilitat com la ‘Parrala’, a més de l’actual Hospital o el futur projecte de la residència.

El formenterer ja ha publicat cançons a la ràdio, com Es festejar de mitjan segle passat, Es negoci de ses armesSa Cantada de Sant PereSa NaturaSes Oliveres, Es pardalets i ses abellesel Manifest de ses donesVida NaturalFloretes de rosella Els pagesos de Mart. A més, ha compost i interpretat altres cançons per desitjar bones festes, per explicar com ha set el Nadal marcat per la pandèmia, per abordar les setmanes de confinament, per fer una mirada a temps passats i, anteriorment, fins i tot s’havia atrevit a actuar juntament amb joves rapers de l’illa.

Compartir

PROGRAMES