
Pérez Marí lamenta la baixa demanda de peix de Formentera dels restaurants de l’illa
Iván Pérez Marí, patró major de la Confraria de Pescadors de Formentera, ha lamentat a Ràdio Illa que durant la passada temporada l’alta demanda de peix per als restaurants de l’illa es registrà únicament “entre el 22 de juny i el 15 d’agost”. En aquest sentit, ha exposat que a Eivissa “hi ha un 11% de turisme gastronòmic”, per la qual cosa ha hagut d’enviar a l’illa veïna la meitat de les seves captures. Així mateix, Pérez Marí manifesta que “els nostres restaurants no agafen cap risc”, sinó que “el risc l’agafam naltros acumulant en els congeladors el producte pescat durant l’hivern”.
D’altra banda, Pérez Marí s’ha mostrat crític amb l’enfocament que la Fundació Marilles fa sobre la població de taurons i rajades del sud de Formentera. En aquest sentit, Pérez Marí ha assenyalat que seria més convenient destinar recursos per a la preservació d’aquestes espècies en zones on els recursos marins estiguin més degradats.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.