TOP
Pep Mayans a Ràdio Illa. Arxiu.

PIMEF: “La reforma laboral potencia els fixos discontinus”

Pep Mayans, president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera (PIMEF), i Lidia Álvarez, gerent de l’entitat, assenyalen la repercussió que pot tenir l’aplicació de la reforma laboral en l’economia turística de Formentera. Entre altres, des de la patronal es destaca que amb el nou marc legal, desapareix el contracte d’obra i servei i es limiten els casos en què es poden subscriure contractes temporals. A més, des de la PIMEF s’indica que una de les principals novetats és el nou règim per al personal laboral fix discontinu.

D’altra banda, Mayans i Álvarez també valoren la nova llei turística de les Balears i destaquen que l’empresariat local ha d’afrontar el repte d’adaptar-se a la nova legislació quan encara no s’ha recuperat del sotrac derivat de la pandèmia.
Per últim des de la PIMEF s’ha fet una valoració positiva de la campanya ‘Sa Ruta des Pintxos’ i s’ha remarcat la seva bona acollida. Per aquest motiu, enguany es reeditarà la campanya, afegint-hi alguna sorpresa que coneixerem els pròxims mesos.

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES