TOP
El concurs es farà el dissabte 23 de març a l’espai cultural de Sant Ferran.

PIMEF organitza el I Concurs de Frita amb Molt de Gust

Les associacions ABRO i AEPAF, a través de PIMEF, han organitzat el ‘I Concurs de Frita amb Molt de Gust’ a Formentera per a promocionar el producte i la gastronomia de la nostra illa.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de les conselleries de Comerç, Turisme i Agricultura del Consell sota la marca ‘De Formentera amb molt de gust’ i pretén ser la primera de diverses accions conjuntes que es duran a terme durant l’any amb l’objectiu de potenciar el turisme gastronòmic, desestacionalitzar i donar valor a la circularitat necessària entre el sector primari i el sector de la restauració.

El concurs es farà el dissabte 23 de març en l’espai cultural de Sant Ferran i es tracta d’un certamen obert a 16 participants dels quals es reserven un mínim 4 places perquè participin restaurants, i en cas de no ocupar-se la resta d’interessats poden ocupar-les.

Instantània de la presentació. PIMEF

Terminis i inscripcions
Els interessats a participar podeu apuntar-vos a PIMEF a través del telèfon 971 32 25 20 o del correu gestion@pimef.es. Les places s’adjudicaran en funció d’ordre d’inscripció. Aquí en podeu consultar les bases.
El termini d’inscripció s’obre avui i es tancarà l’11 de març de 2024.

Condicions del concurs
Cada participant cuinarà i servirà un mínim de 50 racions de la frita a la seva elecció (Polp, calamar, porc, etc.) i se serviran fins a fi d’existències.

Els plats i coberts i tovallons per a servir les racions seran proporcionats per l’organització per a assegurar-se una grandària petita i homogènia.

El producte i el material per a cuinar (fogons, utensilis, etc.) serà a càrrec dels participants.
Els participants que emprin productes de Formentera obtindran puntuació extra a la valoració final.

Premis
1r Premi: 1000 euros
2n Premi: 500 euros
3r Premi: 300 euros

Activitats complementàries
Expressió pictòrica de ‘Natura morta’ exposada a la carpa amb productes locals de Formentera i diferents taules de tast com per exemple oli i mel de Formentera.
Tot això amenitzat amb música i barra de begudes gestionada per l’organització.

Des de PIMEF es mostren “molt contents i agraïts de poder treballar a través de les associacions sectorials conjuntament amb el Consell de Formentera en aquest projecte i considerem que serà el principi d’una cosa bona per a l’agricultura i la gastronomia de Formentera”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES