TOP
Un carrer del nucli des Ca Marí.

Ple març: valoracions de PSOE, Sa Unió i GxF

Rafael Ramírez, conseller de Benestar Social i representant del PSOE; Llorenç Córdoba, conseller de Sa Unió; i Rafa González, conseller de Territori i Mobilitat de GxF,  exposen les seves opinions sobre el Ple del Consell de Formentera del mes de març, celebrat el passat divendres.

Entre els punts de l’ordre del dia d’aquesta sessió plenària, cal destacar l’aprovació de la reforma del PTI que permetrà dotar de xarxa de sanejament el nucli urbà des Ca Marí. A més, el Ple ha aprovat per unanimitat la proposta d’aprovació de les bases reguladores per a l’acció concertada amb l’Associació Cultural Audiovisual de Formentera (ACAF), que produeix els continguts de Ràdio Illa.
També dins l’ordre del dia, ha rebut el suport de GxF-PSOE i l’abstenció de Sa Unió la proposta d’acord per regular l’accés a sa Tanca d’Allà Dins, al far des Cap, del 15 de maig al 15 d’octubre de 2022.
Així mateix, s’ha donat suport, per part de tots els grups, a una proposició de Sa Unió per instar el Consell a renovar de forma automàtica la bonificació anual que permet als residents estacionar de franc a la zona blava i verda. Aquesta mesura s’aplicarà a partir de l’any vinent.

 

 

Compartir

PROGRAMES