Primer ple de la infància i joventut de la legislatura

La sessió d’ahir de Ple del Consell de la Joventut i la Infància de Formentera, la primera de l’any i d’aquesta legislatura, fou presidida per la presidenta del Consell, Alejandra Ferrer i en ella hi participaren els alumnes dels col·legis Mestre Lluís Andreu, Sant Ferran i el Pilar de la Mola.
Els infants portaren al Ple desenes de peticions, entre les quals destacaven les millores en els parcs infantils, el transport públic o la Sala de Cultura, a més de l’ús de les energies renovables i del reciclatge.
D’altra banda, la consellera de Joventut, Vanessa Parellada, es referia a una de les demandes històriques de la joventut illenca, l’Skate Park que anirà ubicat al costat de la capella de Sa Tanca Vella i que està pressupostat pel 2020. Una altra de les demandes dels escolars va ser un parc per Sant Ferran, un equipament pel qual ja es disposa dels terrenys i que està pressupostat també per l’any vinent.

Moment de lectura de propostes.

La presidenta Alejandra Ferrer es mostrava satisfeta amb la implicació dels escolars formenterers, «Ens alegra que els infants i joves de l’illa puguin participar en la presa de decisions de la nostra institució amb trobades com la d’avui i ens aportin les seves idees i necessitats», així mateix, Ferrer assegurava que «hem pres nota de les reclamacions i ens posem a fer feina des d’avui mateix».
Finalment, infants i joves explicaven la seva experiència el passat 20 de novembre, Dia Internacional de la Infància, en què varen participar en el VI Parlament Infantil de les Illes Balears.

About Author

Comments are closed.

background