TOP
3.273 residents de Formentera ja s’han vacunat amb la dosi de reforç. 7bts

Pugen els positius actius a 29 i es manté una persona hospitalitzada a Formentera

Segons s’informa des de l’àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, a Formentera s’ha registrat tres nous contagis per covid en les darreres hores. El nombre total de positius actius a la nostra illa és de 28, quatre més que dimarts passat, darrer dia que es van facilitar dades sobre la pandèmia.
Del conjunt d’afectats, 27 presenten un quadre lleu i resten aïllats, mentre que continua una persona hospitalitzada a la unitat covid F.
Pel que fa a la campanya de vaccinació, a la nostra illa s’han administrat 18.258 dosis i hi ha 10.009 persones que ja han completat la pauta d’immunització amb dues dosis. Així mateix, un 32,7% de la població, és a dir, 3.273 residents, ja s’han vacunat amb la dosi de reforç.

Eivissa
A la veïna Eivissa cal lamentar la defunció d’un home de 64 anys que estava ingressat a l’UCI i que tenia patologies prèvies.
D’altra banda, s’han detectat 19 noves infeccions, i la xifra de positius actius queda en 289 persones, de les quals 266 presenten quadre lleu.
El nombre d’hospitalitzats és de 23, tots a planta. Entre aquests, cal comptar-hi l’únic pacient formenterer a hores d’ara.
Sobre la xifra d’hospitalitzats diaris que comunica Salut, cal aclarir que en el cas de Can Misses són incloses en el recompte (de casos actius hospitalitzats) les persones que continuen ingressades i que han passat per la unitat covid, encara que ja hagin negativitzat el coronavirus i ara siguin ateses per altres patologies en unitats diferents.

Dades de seguiment de la pandèmia en els centres educatius
La Conselleria balear d’Educació ha informat que actualment hi ha 54 docents de baixa als centres educatius públics de les Balears; 2 a Formentera, 3 a Eivissa, 0 a Menorca i 49 a Mallorca. Aquesta xifra suposa el 0,33% del professorat dels centres públics sobre un total de 16.000 docents.

D’altra banda, segons dades aportades per la Conselleria de Salut, els positius acumulats els darrers set dies entre la població de 3 a 16 anys són d’un total de 331; un a Formentera, 14 a Eivissa, 53 a Menorca i 263 a Mallorca. Aquesta quantitat suposa el 0,25% de l’alumnat sobre un total de 129.884 estudiants.

Finalment, els centres educatius avui dia no han comunicat grups en quarantena.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES