TOP
Instantània de la presentació de les campanyes de Nadal. Foto: CIF

Quatre premis de 1.000 € per incentivar les compres de Nadal

La vicepresidenta del Consell i consellera de Comerç, Ana Juan, acompanyada pel president de la Pimef Formentera, Josep Mayans; el delegat a Formentera de la Cambra de Comerç, Juan Manuel Costa; i la gerent de la Pimef, Lidia Álvarez, ha presentat avui les diferents campanyes comercials que s’han preparat per a les properes setmanes amb l’objectiu d’incentivar les vendes del comerç local a l’illa a la campanya nadalenca.

‘Al Nadal, Compra a Casa’
La principal novetat d’aquest hivern és la campanya especial ‘Al Nadal compra a casa’, que organitzen Consell i Pimef i que enguany sortejarà quatre premis de 1.000 euros cadascun entre les compres que es realitzin a Formentera durant les festes nadalenques. Aquesta partida especial es finança gràcies al conveni ‘Cel Obert’ signat enguany amb el Govern balear. Com ha destacat la consellera Ana Juan, aquesta campanya “ha d’ajudar a incentivar el sector comercial de l’illa en un any dolent com el que estam vivint, i de pas oferir un al·licient important a la ciutadania de Formentera”. Ana Juan ha agraït als comerciants de l’illa l’esforç que han fet enguany “per mantenir-se oberts i per fer-los més segurs”.
Totes les compres d’un mínim de 20 euros realitzades amb la targeta ‘Compra a Casa’ des de l’1 de desembre i fins al 6 de gener entraran al sorteig del dia 8 de gener. Per gaudir d’aquest premi, els guanyadors tindran des de l’11 de gener fins a l’11 de febrer de 2021 per a anar a seleccionar els productes desitjats als establiments adherits.
El president de la Pimef Formentera ha agraït al Consell “l’aposta que ha fet enguany per incentivar més aquesta iniciativa”, i ha destacat que “el Compra a Casa és una eina àgil, que funciona, i que si la recolzam seguirà funcionant molt bé”.
D’altra banda, Lidia Álvarez, ha recordat que actualment hi ha 32 establiments adherits al programa Compra a Casa i des de la seva posada en marxa el 2016 s’han expedit 2.322 targetes.

XIV Concurs d’aparadorisme Nadalenc
Un any més, la Cambra de Comerç i el Consell han convocat el Concurs d’aparadorisme Nadalenc, i que té com a objectiu promoure l’ambient nadalenc entre els establiments que romanen oberts.
El període d’inscripcions finalitza el 9 de desembre i es poden formalitzar a la Cambra de Comerç, a l’avinguda Vuit d’Agost, 6, de Sant Francesc i a l’OAC.
Els premis es faran públics l’11 de desembre i consistiran en un 1r premi de 225 € i una placa de reconeixement, un 2n premi de 150 € i placa, i un 3r premi de 75 € i placa.
Per la seva banda, Juan Manuel Costa ha destacat “el protagonisme del comerç local a l’illa i que aquest concurs ajuda a millorar i donar més atractiu a l’oferta comercial”.

27 de novembre, Black Friday
D’altra banda, Consell i la Pimef han endegat la jornada ‘Black Friday a Formentera’ el divendres vinent, 27 de novembre, a través del seu programa de fidelització per al comerç local ‘Compra a Casa’. Durant aquesta jornada, totes les compres a partir de 15 euros que es realitzin en els establiments adherits participaran en el sorteig d’una targeta regal de 50 €. El guanyador es donarà a conèixer el dimarts 1 de desembre i podrà recollir el seu premi a les oficines de la Pimef.

Bosses reutilitzables
Finalment, s’han presentat les bosses reutilitzables que s’han dissenyat enguany per aquesta campanya. Les bosses estan serigrafiades amb les frases ‘Compra a casa, compra a Formentera’ i ‘El petit comerç ens fa grossos’. En total es repartiran un miler de bosses entre els comerços de l’illa.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES