TOP
Les participants en el col·loqui, davant dels estudis de Ràdio Illa.

Quins són els reptes del col·lectiu de persones amb discapacitat de Formentera? En parlam amb familiars i professionals

Per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que té lloc dijous 3 de desembre, Ràdio Illa ha celebrat una taula-col·loqui amb familiars i professionals d’aquest col·lectiu al voltant del futur Pla d’Acció Integral per a persones amb diversitat funcional del Consell de Formentera. Al col·loqui hi han participat Marta Uriarte, directora i tècnica en discapacitat del Centre de Dia; Yolanda Mota i Sandra González, mares de dos infants amb necessitats especials; Belinda Jiménez, psicòloga i terapeuta d’APNEEF; i Núria Alandes, presidenta i terapeuta d’APMIPTEA, a més de mare d’un jove amb TEA.

Cal esmentar que avui dijous se celebra l’acte ‘Cultivant valors’, consistent en la plantació d’arbres amb missatges de conscienciació a càrrec de les associacions de l’illa als jardins del Centre de Dia. Posteriorment, un representant de les associacions de persones amb diversitat funcional de Formentera llegirà un manifest.
També durant avui dijous, d’11 a 13 hores, a la plaça de la Constitució de Sant Francesc s’instal·larà una taula informativa conjunta de les associacions de persones amb diversitat funcional i una mostra de productes artesanals realitzats pels usuaris del Centre de Dia.

Compartir

PROGRAMES