TOP
Quique Dacosta en una imatge promocional. Foto: quiquedacosta.es

Quique Dacosta: “Em torna boig com feu el frit a Formentera”

El xef tres estrelles Michelin, Quique Dacosta, presenta a Ràdio Illa El libro de la gamba roja, l’obra que ha coescrit amb el també cuiner Joan Roca (del Celler de can Roca) i el periodista Benjamín Lana. Dacosta reflexiona sobre una de les majors delícies de la cuina marinera de casa nostra en una entrevista en què ens acompanya Riqui Penes, el xef del restaurant Trastienda de Sant Ferran. Penes estableix un diàleg amb Dacosta que ens permet descobrir el secret per tractar com cal la gamba roja i treure partit de la seva intensitat mediterrània.  

A més, el reconegut xef nascut a Extremadura i establert a Dénia destaca les virtuts del frit de llagosta acompanyat amb pebrera, patata i ous, que ha tengut oportunitat de tastar a Formentera i que ha incorporat a la carta del seu restaurant Llisa Negra, al centre de València. 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES