TOP
La de l’habitatge es va aprovar amb 134 vots a favor, 117 en contra i una abstenció. Fernando Villar

Rafael Ramírez: “l’habitatge deixarà de ser un luxe per convertir-se en un dret”

El Ple del Senat estatal va aprovar ahir dimecres el projecte de Llei pel dret a l’habitatge amb 134 vots a favor, 117 en contra i una abstenció. Es tracta de la primera llei d’habitatge de la democràcia i reflexa un dels objectius prioritaris del Govern durant aquesta legislatura: que una llar deixi de ser un luxe per convertir-se en un dret.

El senador pitiús Rafael Ramírez, va destacar que “la llei inclou mesures que contemplen augmentar l’oferta d’immobles a preus assequibles, evitar que es donin situacions de tensió en el mercat de lloguer i recolzar a joves i col·lectius vulnerables a l’accés a una residència digna”.

En aquesta línia, Ramírez ha assegurat que “també ens facilita ferramentes que puguin contribuir a contenir i reduir el preu del lloguer i augmentar el parc d’edificis de lloguer social”.

Finalment, el senador recordava que “és un triomf de la democràcia en el que, una vegada més, la dreta ha votat en contra, com ha fet amb la pujada del salari mínim interprofessional, l’avortament, el divorci o la pujada de les pensions”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES