Reforç de vigilància per controlar l’ús de la mascareta a Formentera durant el cap de setmana

El Consell de Formentera informa que aquest cap de setmana hi haurà un reforç especial de les forces de seguretat per garantir que es compleixen les normes derivades de l’estat d’alarma a l’illa de Formentera en aquest primer cap de setmana en fase 2. El conseller d’Interior, Josep Marí, ha recordat que des d’ahir dia 21 de maig hi ha una nova obligatorietat d’ús de mascaretes tant a la via pública, espais a l’aire lliure, com als espais tancats d’ús públic o oberts al públic, sempre que no es pugui mantenir la distància interpersonal de 2 metres.

Un socorrista a la platja, a Formentera. Foto: CIF.

Servei de socorrisme a tres platges
A més, el Servei de Socorrisme iniciarà demà la vigilància a les platges de Llevant i es Arenals, que se sumen a la vigilància de la platja de ses Illetes que ja es feia des del passat dilluns. Set socorristes i un coordinador de platges controlaran la seguretat dels banyistes i també que es compleixin les normes. Josep Marí ha destacat que «a les platges també s’ha de respectar la distància de seguretat i mesures d’higiene i no es poden superar els grups de 15 persones».

About Author

2 comentarios

  1. susana braggio costa on

    Espero que se realicen realmente estos controles porque en muchos supermercados y comestibles permiten entrar sin mascarilla, algo muy negativo teniendo en cuenta el gran número de personas que han llegado en los últimos días…

Deixa una resposta

background