Els roig i negre celebren el gol de la victòria de Karim (Foto: Pep Toni Bartolomé / SD Formentera)

Remuntada i dinen segons amb un partit menys (Formentera 2 Cerdanyola 1)

El Formentera ha guanyat aquest migdia el seu duel contra el Cerdanyola per 2 a 1 en un partit marcat pel fort vent que ha restat molta vistositat al joc dels dos equips.

Els del Vallès, un dels equips revelació d’aquesta temporada, s’ha avançat en el marcador, sense mereixé-ho, al minut 30 en aprofitar una pena màxima xiulada per una infracció del central formenterer Jaguar després d’un mal rebuig de la defensa formenterera. Pitu no ha perdonat i ha fet pujar el zero a un a l’electrònic. Però l’alegria ha durat poc als visitants, perquè en la sortida d’un córner perfectament picat per Prada, Lizarraga s’ha endinsat com un tren d’alta velocitat dins l’àrea petita per afusellar de cap al porter rival, l’exprimera divisió Isaac Becerra. Els darrers minuts del primer temps han vist un Formentera espitjant i gaudint de bones ocasions per marxar al descans amb avantatge, però Becerra i la manca d’encert ho han impedit.

El segon gol dels homes de Michel Alonso ha arribat en el 68 de partit, després que el Cerdanyola hagués gaudit d’arribades per tornar a marcar, quan Karim ha transformat un penal que ell mateix s’havia fabricat en una internada dins l’àrea per la banda dreta.

Així, el Formentera viatjarà a terres barcelonines el cap de setmana vinent en posicions capdavanteres. Allà disputarà dos partits en tres dies, contra l’Europa al Nou Sardenya i l’ajornat a camp del Prat.