TOP
El pacient fou traslladat a Son Espases el 22 de desembre. Arxiu

Rep l’alta el formenterer traslladat a Son Espases abans de Nadal

El resident a Formentera de 56 anys que va ser traslladat el 22 de desembre a l’hospital de Son Espases ja és a casa. Recordam que fou traslladat a Mallorca per a la realització d’una oxigenació extracorpòria tècnica (ECMO en les seves sigles en anglès), que sols es realitza en aquest centre a Balears. Aquest pacient ha estat ingressat dos mesos a l’UCI abans de passar a planta el dia 22 de febrer. El passat divendres va rebre l’alta a domicili.

La baixada d’hospitalitzats també ha afectat els pacients procedents de Formentera que es trobaven en planta a Can Misses. Dels tres que quedaven hospitalitzats en la darrera actualització, només en queda un, sota cura a la unitat covid F. Els altres dos, van rebre l’alta divendres passat.

D’altra banda, i segons s’informa des de l’àrea de Salut, a Formentera s’han registrat cinc nous contagis en les darreres hores. El nombre total de positius actius a la nostra illa és de 24, dos més que divendres passat, darrer dia que es van facilitar dades sobre la pandèmia.
Del conjunt d’afectats, 23 presenten un quadre lleu i resten aïllats, mentre que com ja hem esmentat, el nombre de persones hospitalitzades ha passat de quatre a una.

Pel que fa a la campanya de vaccinació, a la nostra illa s’han administrat 18.197 dosis i hi ha 9.993 persones que ja han completat la pauta d’immunització amb dues dosis. Així mateix, un 32,5% de la població, és a dir, 3.248 residents, ja s’han vacunat amb la dosi de reforç.

Eivissa
A la veïna Eivissa s’han detectat 24 noves infeccions, i la xifra de positius actius queda en 295 persones, de les quals 267 presenten quadre lleu. El nombre d’hospitalitzats és de 28, amb 27 a planta, i 1 ingrés a l’UCI. Entre aquests, cal comptar-hi el pacient formenterer atès a la unitat covid F de Can Misses.
Sobre la xifra d’hospitalitzats diaris que comunica Salut, cal aclarir que en el cas de Can Misses són incloses en el recompte (de casos actius hospitalitzats) les persones que continuen ingressades i que han passat per la unitat covid, encara que ja hagin negativitzat el coronavirus i ara siguin ateses per altres patologies en unitats diferents.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES