TOP
S’han enretirat una mitjana de 566 bosses al dia. CIF

Retirades 8.483 bosses de processionària en dues setmanes de campanya terrestre

El passat gener va iniciar-se la campanya de retirada de bosses de processionària. En els primers quinze dies s’han retirat un total de 8.483 bosses de manera manual, una mitjana diària de 566. Per dur a terme aquesta feina s’han contractat dos operaris que estan eliminant les bosses a zones públiques i parcs infantils dels nuclis urbans. De moment, han treballat as Ca Marí, es Pujols, es Mal Pas, camí de s’Abeuradeta i cala en Baster.

Mitjans
El Consell compta amb set tisores telescòpiques per tallar bosses fins a una alçada de cinc i sis metres. Aquestes tisores són de préstec gratuït i es poden sol·licitar a l’àrea de Medi Ambient. A més, el Consell agraeix l’ajuda dels clubs de caçadors en la seva contribució en la destrucció de les bosses, que enguany, de moment, han fet servir 2.000 cartutxos.

Cal recordar que és Sanitat Forestal del Govern de les Illes Balears, l’administració competent, la que actua principalment a les zones boscoses, i que els responsables del seu manteniment en són els propietaris.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l’àrea de Medi Ambient, cridant al 971 32 12 10, extensió 1, o mitjançant el correu mediambient@conselldeformentera.cat. També es pot consultar el web de Sanitat Forestal, o posar-s’hi en contacte mitjançant el telèfon 971 17 66 66 o el correu sanitatforestal@caib.es.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES