TOP
Susana Burgos i Lourdes Costa, aquest matí a Ràdio Illa.

Robòtica, teatre, voleibol o mates divertides, entre les extraescolars de ca ses Monges

Lourdes Costa i Susana Burgos, de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes de l’escola Verge Miraculosa (ca ses Monges), presenten a Ràdio Illa l’oferta d’extraescolars per al curs 2023/24. Les propostes, obertes a tot l’alumnat de Formentera, són d’octubre a maig i comprenen àmbits artístics, esportius, tècnics i acadèmics molt diversos. Entre l’oferta cal destacar una novetat a Formentera, les sessions de robòtica, una manera innovadora d’introduir els infants en el món de la programació.
En el següent reproductor podeu escoltar l’entrevista completa.

Pitjant en aquest enllaç accedireu als horaris i preus de les activitats. Per a inscripcions o més informació, podeu acudir a l’escola els dies 25, 26 i 27 de setembre, de 17 a 19 h, quan els membres de l’APIMA atendran els dubtes de les famílies. A més, podeu escriure un correu electrònic a apimavmformentera@gmail.com.

Activitats extraescolars i breu descripció
Robòtica. Dos grups, un per a alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària i l’altre per als de 4t, 5è i 6è. També s’admetran estudiants de 1r d’ESO. Dues sessions per setmana.
Mates divertides. Jocs, competicions i activitats com fer matemàtiques amb peces de Lego. Una manera atractiva d’aproximar-se a aquesta disciplina. Una sessió setmanal.
Vòlei. Torna el voleibol a Formentera amb dos entrenaments per setmana a l’aire lliure a la pista del centre.
Escriptura creativa. Un taller per aprendre a redactar, a exposar idees d’una forma coherent i ordenada i per fomentar la creativitat. Dues sessions per setmana.
Anglès. Sessions perquè els petits es familiaritzin amb aquesta llengua tot combinant dinàmiques pedagògiques. Dues vegades per setmana.
Teatre. Activitat per fomentar la creativitat i l’expressió en públic que culminarà amb una funció de fi de curs. Una sessió setmanal.
Escacs. Dos colps per setmana.
Dibuix. Dues sessions setmanals.
Estudi tutelat. Reforç escolar i seguiment de les tasques assignades a l’alumnat durant les hores lectives. D’una a quatre sessions per setmana, de dilluns a dijous.

Menjador
D’altra banda, Costa i Burgos han informat que l’APIMA del Verge Miraculosa ha preguntat al Consell de Formentera sobre la disponibilitat que hi ha perquè els alumnes d’aquest centre concertat (Infantil) i privat (Primària) puguin gaudir del servei de menjador que ja funciona al CEIP Sant Ferran i que de forma imminent està previst que s’implanti als centres públics de Sant Francesc i la Mola.
Des de l’APIMA exposen que encara no s’ha tancat cap acord, però el Consell els ha indicat que hi ha possibilitat de servir 15 menús diaris per a l’alumnat del Verge Miraculosa.
Actualment, entre 15 i 20 alumnes acudeixen al servei de menjador que l’escola religiosa té contractat amb un restaurant de l’illa, si bé a partir del 31 d’octubre aquest establiment tancarà portes i la comunitat educativa de ca ses Monges haurà de buscar-ne una alternativa.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES