TOP
Imatge d’arxiu.

Sa Unió demana per la llicència d’obres de Ca ses Monges

El grup de Sa Unió al Consell de Formentera; coalició formada pel PP, Compromís amb Formentera i
independents, presentarà al ple de gener una proposició demanant l’adhesió de Formentera al sistema de gestió MELIB de les Illes Balears per tal de facilitar la Mobilitat Elèctrica. Segons la formació conservadora, “aquest sistema, a què no està adherit la nostra illa, permet veure als usuaris tots els punts de recàrrega i el seu estat en temps real i utilitzar una targeta única per les Illes Balears per accedir als punts de recàrrega”.
Tal com avançàvem ja en el nostre butlletí, una altra proposició insta a la rehabilitació i ampliació del segon tram de la carretera des Cap de Barbaria, i també s’exigirà “la reparació immediata de les aules prefabricades una vegada conegudes les queixes de pares d’alumnes i docents de l’escola de Sant Ferran”.

Preguntes orals
Quant a les preguntes orals, Sa Unió en presenta vuit.
En matèria educativa, Sa Unió demana en ple al conseller d’urbanisme pel “retard en l’adjudicació de la llicència d’obres de la nova escola de primària de Sant Francesc Verge Miracolosa què ajudarà a reduir les ràtios alumne/aula de la resta d’escoles”.
A més, es demana per l’estat d’execució de la Proposició del grup Socialista aprovada el 2018 amb la que demanaven la instal·lació de banys públics a la finca pública de Can Marroig, tot considerant la protecció i l’entorn natural de la zona, “perquè fins al moment no s’han instal·lat i tampoc hi ha contenidors”.
Així mateix, es demana per quina valoració fa la consellera de Patrimoni sobre el Pla insular de gestió del patrimoni cultural de Formentera per al 2017-2019 i “quin percentatge dels objectius del Pla s’ha duit a terme i quan han previst dur el proper Pla a ple per a la seva aprovació?”.
Sa Unió també es fa ressò que “en les darreres setmanes se’ns ha informat que no s’està donant el servei de SEPE a Formentera i que els ciutadans, si han de fer gestions, han de viatjar a Eivissa per ser atesos i per tant ens agradaria saber quines han set les causes que han provocat novament aquesta falta de personal”.
La resta de preguntes fan referència a les millores d’instal·lacions municipals i implantació d’energies renovables que “s’haurien d’haver fet a Formentera segons el pressupost de l’any 2019, sobre el retard en l’aprovació dels nous topalls, la taxa, la funcionalitat de la web formentera.eco i el període d’aplicació de la regulació d’entrada de vehicles de cara al proper estiu i quines accions tenen previst aplicar”.

Compartir

PROGRAMES