TOP
Sa Unió lamenta la manca de control a les platges. Foto: 7bts

Sa Unió insisteix a reclamar un servei privat de vigilància per la covid 

Sa Unió ha alertat sobre el dèficit de seguretat existent a Formentera així com la “impossibilitat” de la Policia Local per controlar els aforaments, l’ús de mascaretes, la distància social o la celebració de festes il·legals enfront del coronavirus.
La consellera Cristina Costa ha reivindicat de nou “la contractació d’un servei de vigilància i seguretat privada” de caràcter “temporal” perquè en el seu parer, l’actual equip de govern “no ho està fent bé ni s’està prenent seriosament” un problema que reconeix “complicat”. Costa ha recordat que de la mateixa manera que el Consell Insular externalitza àrees de gestió, pot contractar “una empresa o grup de vigilants perquè controlin l’aforament de les platges o les festes alcohòliques que es fan a la nit a llocs públics com la plaça de Sant Ferran”.

Manca de control a les platges
Així mateix, Costa ha assegurat desconèixer tant l’existència com el funcionament de les antenes instal·lades a les platges per conèixer el moviment de persones a través dels seus telèfons mòbils i detectar possibles excessos d’aforament. Lamenta també la manca de controladors i informadors i denuncia que a Cala Saona, “una de les de més afluència, no hi ha ni socorristes”.

Reobertura del Guillem de Montgrí
La consellera de Sa Unió també denuncia la situació de caos circulatori que es viu en els principals nuclis de Formentera a conseqüència de les polítiques de mobilitat de l’equip de govern insular. Critica que l’entrada a Sant Ferran “és un embut i sempre està col·lapsat”, ja que és l’única via principal que travessa la població i que s’ha vist estreta a causa de l’ampliació de les voreres i la construcció d’un carril bici. Per això, reclama novament la reobertura al trànsit el carrer Guillem de Montgrí, ara de vianants, i la millora del servei de transport públic, ja que en l’actualitat “no hi ha un servei eficient”.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES