Sa Unió presenta una llista amb 12 independents d’un total de 27 integrants

Sa Unió de Formentera, la coalició formada pel Partit Popular, Compromís amb Formentera i diversos independents, ha difós un comunicat amb la llista electoral que presenta per concórrer als comicis per la presidència del Consell Insular. La llista està formada per 12 persones independents, nou integrants del Partit Popular i sis de Compromís amb Formentera. Després de ser confeccionada pel número u, Llorenç Córdoba, la llista ha estat aprovada de forma unànime per part de les respectives juntes de PP i Compromís.

Els noms dels llocs de sortida
El candidat ha destacat que la número dos de la llista és l’actual consellera del grup Popular i funcionària del Govern balear, Ana Negre, i també el fet de comptar als llocs de sortida (número quatre) amb la independent Vicky Tur, empresària de Formentera amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la banca.
El comunicat de Sa Unió assenyala que «també té molt de pes en aquesta llista el món de l’educació, representat per tres professors de l’institut de Formentera: la recentment nomenada consellera del grup Compromís, Verónica Castelló, qui ocupa el lloc número tres, Óscar Portas, qui ocupa el número set i Arantxa Castelló, qui concorre com a tercera suplent».

Un empresari i una sindicalista
A més, la coalició subratlla que «la societat civil té un paper fonamental en la llista de la formació, no només amb la presència de Córdoba Marí com a candidat, sinó també amb l’empresari local Juan Costa Cardona», d’Autocares Paya, «que concorre en el número 13, i l’actual delegada del sindicat CSIF a l’Hospital de Formentera, Teresa Carroquino, qui ocuparà el lloc 10″. Per la seva banda l’expresidenta d’afectats per la delimitació de Costes, la popular Gabriela Mayans ocuparà la posició de primera suplent.
Tanquen els primers nou llocs de la llista «el president de Compromís amb Formentera, Javi Serra que anirà al lloc cinc, l’actual portaveu del grup Compromís al Consell, Cristina Costa, de número sis, la treballadora d’assessoria Maribel Castelló com a número vuit, i el subdirector d’hotel Giussepe Vulpis com a número nou, convertint a Sa Unió de Formentera en l’única formació que incorpora a un comunitari en els nou primers llocs».
La nota de premsa també indica que «l’actual portaveu del Partit Popular al Consell Insular, José Manuel Alcaraz, fa una passa enrere en el món de la política municipal i ocuparà el lloc número 11, mentre que la llista la tancarà un històric dels ‘populars’ de Formentera, l’empresari i exalcalde Juan Manuel Costa, qui és actualment delegat de la Cambra de Comerç a l’illa».

Córdoba: «Un equip per guanyar»
El número u, Llorenç Córdoba Marí, ha agraït «el compromís que han assolit les 27 persones que formen aquesta llista, i que podrien haver estat moltes més de no ser aquest el màxim que estableix la Llei. Molta gent que ha volgut participar activament en aquest projecte s’ha hagut de quedar fora d’aquesta llista, el que ens fa pensar que hem fet un equip per sortir a guanyar».
En paraules del candidat, «es tracta d’una llista molt valenta, preparada per governar i per aconseguir sumar una majoria suficient que permeti acabar amb 12 anys de govern de Gent per Formentera. Representa la societat de Formentera, amb gent de gairebé tots els sectors i combinant joventut amb experiència tant política com professional». En el comunicat de la coalició s’assenyala que «per fer-ho possible el Partit Popular de Formentera i Compromís amb Formentera han deixat de banda les seves sigles apostant per una llista a on 12 de les 27 persones són independents, començant pel cap de llista qui ha estat vinculat a diverses associacions empresarials de l’illa, però que no ha estat fins ara que ha decidit donar una passa endavant en el món de la política activa».

La llista
1. Llorenç Córdoba Marí (Independent)
2. Ana Negre Casals (Partit Popular)
3. Verónica Castelló Pérez (Compromís)
4. Victoria Tur Verdera (Independent)
5. Javier Serra Torres (Compromís)
6. Cristina Costa Juan (Compromís)
7. Óscar Portas Juan (Independent)
8. Maribel Castelló Yern (Partit Popular)
9. Giuseppe Vulpis (Compromís)
10. Teresa Carroquino Sahún (Partit Popular)
11. José Manuel Alcaraz Escandell (Partit Popular)
12. Belén Palerm Rodríguez (Partit Popular)
13. Juan Costa Cardona (Independent)
14. Eva Nieto Arribas (Independent)
15. Javier Tur Roselló (Independent)
16. Inés Gayá Dean (Independent)
17. Juan Manuel Costa Escanellas (Partit Popular)

Suplents
18. Gabriela Mayans Vennemann (Partit Popular)
19. Lorenzo Remigia Duato (Compromís)
20. Arantxa Castelló Sirvent (Independent)
21. Juan José Giraldo Agudelo (Independent)
22. Jessica Tur Martínez (Partit Popular)
23. Francisco Ferrer Tur (Partit Popular)
24. Vanessa Lopera Torres (Independent)
25. José Juan Costa Ferrer (Compromís)
26. Aurora Cubero Muños (Independent)
27. Lorenzo Pallicer Campos (Independent)

About Author

Comments are closed.

background