TOP
Fragment del cartell de les activitats infantils de Sant Jordi.

Sant Jordi: contes i taller de dibuix per a infants a la plaça

La Biblioteca Marià Villangómez ha programat una jornada d’activitats infantils a la plaça de la Constitució de Sant Francesc el dissabte 23 d’abril, dia de Sant Jordi.
En primer lloc, es realitzarà una lectura del conte L’egua negra i El pou de n’Aubarqueta, a càrrec de l’autora Elisabet Fàbregas a les 11.30 h.
Es tracta d’un llibre infantil que consta de dos contes enllaçats per una oreneta. El primer és L’egua negra i la torre des Molar i el segon és El petit Xiu Xiu i el pou de n’Aubarqueta. Amb aquest llibre, s’ha volgut conservar la senzillesa a l’hora d’explicar les dues històries sense perdre la musicalitat que tenen les paraules i les imatges.
En segon lloc, a les 12 h l’il·lustrador del conte, Justin Hindley, durà a terme un taller relacionat amb el reconeixement de la fauna i flora de les illes Pitiüses per dibuixar-les després. L’activitat està pensada per a vint infants i han d’anar acompanyats d’un adult. La biblioteca Marià Villangómez posarà a la disposició dels participants del taller el material necessari per realitzar-lo. No cal inscripció.

Compartir

PROGRAMES