TOP
Els actes ajornats dissabte es faran aquest dilluns a la plaça de Sant Francesc.

Sant Jordi es decanta per la novel·la i el còmic formenterer

El públic formenterer ha mostrat un gran interès per la producció literària de novel·la nacional i en català a més de la literatura i la revista de còmic ADN durant aquest dissabte de diada de Sant Jordi.

Malgrat que a primera hora del matí s’anunciava l’ajornament fins dilluns dels actes de la diada programats a la plaça de Sant Francesc per mor de les condicions meteorològiques adverses, les llibreries sí que han pogut fer venda de llibres amb normalitat.

Segons han informat les llibreries Alpe i Tur Ferrer de Sant Francesc, el número 4 de la revista ADN i el llibre Carnatge. L’últim Nibelung, de Vicent Ferrer Mayans, han set les produccions formentereres més venudes.

En català, el llibre més venut ha estat el premi Ramon Llull; Benvolguda, d’Empar Moliner, en segon lloc, La vall de la llum, premi Josep Pla, d’en Toni Cruanyes; i el premi sant Jordi, Morir-ne disset, d’en Sergi Belbel ha ocupat el tercer lloc de vendes, mentre que de Ferran Torrent també se n’han sol·licitat diversos títols.

Quant a novel·la, destaquen en els tres primers llocs l’assaig ficcionat El peligro de estar cuerda, de Rosa Montero, seguit del finalista al premi Planeta 2021 Últimos dias en Berlin de Paloma Sánchez-Garnica i pel premi Planeta de l’any passat La Bestia, de Carmen Mola, pseudònim de Jorge Díaz, Agustín Martínez i Antonio Mercero.

El top 10, el completen:
4. Julia Navarro – De ninguna parte
5. Santiago Posteguillo – Roma soy yo
6. Pilar Eyre – Cuando éramos ayer
7. Maria Dueñas – Sira
8. Javier Cercas – El castillo de Barba Azul
9. Isabel Allende – Violeta
10. Kristin Hannah – Los cuatro vientos

Cal destacar també la darrera novel·la de Ken Follet, Nunca.

En l’apartat generalista, els llibres de cuina i també ha obtingut bones vendes el Llibre infantil en totes les seves categories i edats.

Compartir

PROGRAMES