SD Formentera empata amb 10 contra un Olot molt compacte

El Formentera ha tornat al camí dels empats amb les taules signades aquest migdia al municipal de Sant Francesc amb l’Olot. Ha estat un partit treballat on els roig i negres han acabat jugant amb 10 a causa de l’expulsió d’en Bonilla i amb el míster  Tito García Sanjuán també fora  de la banqueta per mor d’una expulsió per protestar poc abans de finalitzar la primera part.

El primer període ha estat més controlat pels visitants, tot i així Omar ha marcat un Gol que ha estat anulat pel col·legiat. L’esforçs dels olotins s’ha vist recompensat al minut  28 amb el gol d’en Marc Mas després d’una pèrdua de pilota dels locals al mig camp

Abans d’acabar la primera part l’arbitre ha expulsat al mister Tito García Sanjuán per protestar davant del linier i just després han arribat 3  clares oportunitats del Formentera sense recompensa just abans de finalitzar el primer temps

A la segona part l’Olot ha perdut pistonada i el Formentera ha agafat la iniciativa de l’encontre fins que al minut 66 el col·legiat ha marcat un penal un punt rigorós que, això si, ha estat convertit per en Juan Antonio, que igualava el matx 1 a 1. Minuts després els locals es quedaven amb 10 després de l’expulsió d’en Bonilla per doble groga.

El final del matx ens ha deixat sengles oportunitats tant del Formentera com de l’Olot, encara que les encertades actuacions d’en Marcos Contreras, així com del porter rival, Xavi Ginard, han fet que el lluminós ja no es mogués fins que l’àrbitre ha xiulat el final.

Pocs moviments a la taula amb aquest resultat, ja que acompanyat dels empats d’Atlético Baleares i Ebro, fa que no es moguin les posicions. Això si, una setmana més, el Formentera es manté per sobre dels llocs de descens perseguint l’objectiu de la temporada, la permanència.