TOP
Miquel Àngel Maria (Més per Menorca), Mariví Mengual (Ara Eivissa), Sílvia Tur (independent), Lluís Apesteguia (Més per Mallorca).

Sílvia Tur no descarta ser candidata d’Ara Més al Congrés

Sílvia Tur presenta a Ràdio Illa Ara Més, la nova formació política sorgida a les Balears que té per objectiu aconseguir representació en les pròximes Eleccions Generals al Congrés dels Diputats. La nova marca, que es donà a conèixer divendres a Palma, és una federació dels partits Més per Mallorca, Més per Menorca, Ara Eivissa i persones independents de totes les illes, com la mateixa Tur. La també exconsellera de Medi Ambient ha assenyalat que Gent per Formentera no forma part d’aquesta nova iniciativa, tot i que mantingui bones relacions amb els partits que en formen part.

Tur ha assenyalat que aquesta nova proposta política vol donar veu a la ciutadania de les Balears més enllà de les dinàmiques dels grans partits de dependència estatal.
Des del retorn de les eleccions democràtiques a l’Estat, ara fa 43 anys, mai cap partit d’arrel balear ha aconseguit representació a la cambra baixa i com a molt, ha obtingut la meitat dels 40.000 vots necessaris per obtenir-la.

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES