TOP
Sílvia Tur a Ràdio Illa. Arxiu.

SílviaTur dimiteix com a consellera de Formentera

Gent per Formentera ha confirmat aquest dimarts que Sílvia Tur va presentar ahir dilluns la seva dimissió com a consellera del Consell de Formentera, raonant que “per motius personals de compatibilitat de la seva vida laboral i familiar ja no pot desenvolupar el seu càrrec”.

En una nota enviada als mitjans, la formació insularista apunta que “Sílvia Tur ha ocupat els càrrecs de consellera de Medi Ambient del Consell Insular i diputada per Formentera. En totes les seves responsabilitats polítiques ha destacat per la solvència amb les que ha defensat l’interès general de la nostra illa”.

A tall d’exemple, es recorda que com a consellera “impulsà mesures tan pioneres i avançades com l’eliminació de les bosses de plàstic d’un sol ús, com a diputada volem destacar la defensa de la singularitat de la institució formenterera, mesures de defensa del medi ambient com la protecció de la posidònia o la fi dels party boats a les nostres costes”. Així mateix, a la darrera legislatura se subratlla “la seva defensa de les inversions per a la nostra illa en matèria d’educació i cultura, i sanitàries com la base del 061”.

Des de GxF s’avança que al proper plenari es farà efectiva la marxa de Sílvia Tur, tot lamentant que “la política formenterera perdi un gran actiu, i li desitjam la millor de les sorts en aquesta nova etapa de la seva vida”.

El partit anunciarà en breu la persona que assumirà el càrrec vacant, per tal que la formació compti en tot moment amb la representació que li pertoca.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES