TOP
Façana de l’Hospital de Formentera. 7bts.

SIMEBAL demana un sisè metge de família per Formentera i reforços al juny

El doctor Carlos Rodríguez, portaveu del Sindicat Mèdic Balears, ha explicat a Ràdio Illa que la mitjana de pacients per cada metge de família a Formentera ronda els dos mil i és superior a la recomanable. Per solucionar els problemes assistencials que se’n deriven, des de SIMEBAL es demanda que s’afegeixi un facultatiu als cinc que ja hi ha en plantilla.

Així mateix, Rodríguez s’ha mostrat satisfet per l’anunci de la consellera balear de Salut, Patrícia Gómez, que el passat abril afirmà que el dispositiu del 061 que es desplegarà aquest juny a Formentera ja no serà desmantellat després de la temporada turística, de manera que donarà cobertura tot l’any, com a la resta de les Balears.
Ara bé, des de SIMEBAL s’ha recordat que el reforç assistencial que arribarà a la nostra illa el mes de juliol i romandrà agost i setembre, cal que es desplegui abans, “com a mínim a partir de l’1 de juny”, és a dir, quan s’incrementa notablement la quantitat de visitants a l’illa. A més, Rodríguez ha assenyalat que la dotació de dos metges a l’àrea d’Urgències de l’Hospital de Formentera és insuficient i que caldria sumar-hi un facultatiu més durant tot l’any.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES