TOP
Instantània de les feines a la Savina. CIF

Consulta aquí els canvis de la zona blava que entren en vigor dilluns

Després de l’aprovació definitiva en el ple celebrat ahir de l’Ordenança que regula la zona blava i que serà efectiva a partir de dilluns vinent, el Consell ja hi està treballant.

Canvi a l’alta rotació
A causa del canvi de les zones d’aparcament d’alta rotació, que passen de 15 a 30 minuts, l’àrea de Mobilitat comença des d’avui a canviar la pintura d’aquestes places i a instal·lar la nova senyalització vertical, tasques que es duran a terme entre avui i demà a la Savina. A la resta de pobles aquests treballs es realitzaran en les setmanes vinents.

A més d’ampliar de 15 a 30 minuts les zones d’aparcament d’alta rotació, els residents disposaran de 72 hores per a poder estacionar en les places amb tipologia zona blava.

Modificació dels períodes d’ampliació d’estacionament regulat
-Tot l’any a la Savina.
-De l’1 d’abril al 31 d’octubre a la resta de nuclis urbans de l’illa.
Es modifiquen també els horaris de pagament de l’estacionament regulat:
– Temporada d’hivern (01/11 al 30/04): de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Dissabtes de 9 a 14 hores.
– Temporada d’estiu (01/05 al 31/10): de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores (als pobles). Cada dia de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores (la Savina i es Pujols).

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES