TOP
Les penyes de la Mola. Foto: Colgados de Formentera.

Taula redona de Ràdio Illa: Un altiplà de coves i penyes, en el Sant Divendres de la CDP

‘Un altiplà de coves i penyes’ és el títol de la taula redona que Ràdio Illa organitza, amb la col·laboració de la Casa del Poble de la Mola, en el marc de la proposta cultural del Sant Divendres. La cita és el divendres, 31 de març a les 19 h i tendrà lloc en aquest espai públic.
Aquesta xerrada vol oferir una mirada transversal sobre les verticalitats de la Mola, una oportunitat per parlar, aprofundir i compartir coneixements, experiències i anècdotes sobre un dels signes d’identitat de l’altiplà. Per això, disposarem del testimoni de persones que coneixen molt bé aquest espai des de diversos punts de vista i sensibilitats.
El veí de la Mola, Jaume Escandell, ens parlarà sobre els varadors de pescadors i l’antiga pràctica de virotar; el també resident Pep Riera aportarà la seva experiència explorant els espadats i coves al capdavant de Colgados de Formentera, i un altre dels habitants de l’altiplà, Lorenzo Pepe, ens parlarà de la memòria hipi de les penyes. A més, també comptarem amb l’eivissenc Pau Sureda, doctor en Arqueologia Prehistòrica, que fa anys que investiga les petjades dels nostres antecessors en els penya-segats. En acabar, Miquel Costa ens oferirà una lectura de la rondalla de Joan Castelló Guasch ‘Sa Virotada’. Tot plegat estarà conduït i moderat per Pepo Rubio.
Ràdio Illa enregistrarà aquesta edició del Sant Divendres i us l’oferirà la setmana vinent.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES