TOP
L’hort infantil, al costat de la capella de sa Tanca Vella, a Sant Francesc. Foto: CIF.

Torna el taller d’hort infantil

L’àrea insular de Sector Primari ha anunciat que el pròxim dilluns 25 d’octubre s’obre el període d’inscripció per al curs d’hort infantil. Aquest taller està dirigit a infants d’entre 4 i 12 anys i es farà els dissabtes al matí. Els interessats es poden inscriure a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o telemàticament a través de l’OVAC. El curs començarà el pròxim dissabte 13 de novembre i finalitzarà el 16 de juny.
El conseller de Sector Primari, Josep Marí, ha mostrat la seua satisfacció perquè “enguany, de nou, puguem oferir aquesta formació, ja que l’any passat no es va fer a causa de la pandèmia”. Marí ha animat els infants a apuntar-se a l’activitat que té per objectiu “promoure el coneixement del cultiu de la terra de forma ecològica i tradicional a la vegada que es fomenta el respecte als companys i al medi natural”.
L’hort infantil està ubicat al costat de la capella de sa Tanca Vella, a Sant Francesc. Els infants es dividiran en dos grups segons l’edat. El primer, de 4 a 7 anys, es reunirà els dissabtes entre les 10.00 i les 11.45 h, i el segon, per a al·lots de 8 a 12 anys, es trobarà els dissabtes de 12.15 a 14.00 h. Les classes són gratuïtes.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES