TOP
Imatge promocional de la FF 2021.

Torna la Formentera Fotogràfica per al pont del Pilar

Entre el 8 i el 12 d’octubre se celebrarà la 9a edició del festival Formentera Fotogràfica. En aquesta edició hi haurà cinc dies per reflexionar entorn el món de la imatge al costat de reconeguts professionals com Sofía Moro, Txema Yeste, Lua RibeiraAna Esmith – Miss BeigeNando EstevaLuis Tato, Cristina de MiddelJon Cazenave, Paco Gómez, Gloria Oyarzabal, Fernando Maquieira i Ferran Forné, del diari ARA.
Segons explica el seu director, Francesc Fàbregas, “un any més, Formentera Fotogràfica segueix apostant per una programació eclèctica amb l’objectiu de donar espai, promoure i reivindicar la riquesa inherent a la cultura visual contemporània de caràcter nacional”.
Les inscripcions estan pràcticament esgotades, però encara queden places. En aquest sentit, la presidenta del Consell i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha animat als formenterers i formentereres amants de la fotografia a inscriure’s. Per als residents hi ha un 50% de descompte en el preu.
La responsable de Turisme ha destacat que “aquest és un esdeveniment que se celebra en un escenari idoni per captar fotografies i que porta a la nostra illa en el mes d’octubre visitants respectuosos amb Formentera i que difonen i aprecien les seves característiques singulars”.
Formentera Fotogràfica és un festival impulsat pel Consell de Formentera, que compta amb la direcció de Francesc Fàbregas. És un espai de coneixement, reflexió i creació col·lectiva a través de sessions pràctiques i teòriques en format reduït conduïdes per grans noms de la fotografia i la cultura visual contemporànies. El festival està dirigit a professionals, estudiants i/o aficionats de la imatge amb ganes d’intercanviar experiències de tu a tu amb tots els agents del sector en un entorn idoni com Formentera.

Compartir

PROGRAMES