TOP
Cartell de l’acte.

Trobada amb l’artista Stella Rahola a la Casa del Poble

En el marc de les trobades culturals del Sant Divendres organitzades per la Casa del Poble, aquest divendres a les 19 h hi haurà una xerrada amb l’arquitecta i escultora Stella Rahola, autora de la mostra Fig Juice a l’espai cultural i educatiu Far de la Mola.

Biografia
Stella Rahola Matutes es va titular a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona i a Goldsmiths, a la Universitat de Londres, i es va graduar en Escultura per l’Escola Massana. Entre les seves exposicions individuals, hi ha “Fig Juice” (Espai Micus, Eivissa, 2020-2021), “Babelia & Other Stories” (Museu Can Mario, Palafrugell, 2019) i “L’altre paisatge” (Galeria Carles Taché, Barcelona, 2014). Ha participat en diverses exposicions col·lectives, com “Politics of Translation, The Stone Space” (Londres, 2019) i “Syntonic State”, al TULCA Festival of Visual Arts (Galway, 2018).
L’artista ha set guardonada recentment amb el Premi d’Escultura de la Fundació Vila Casas.

Exposició
Stella Rahola exposa actualment al Far de la Mola la instal·lació “Fig Juice”. A la instal·lació, els tres cossos materials estableixen estructures que s’entrellacen improvisadament, sense repeticions, establint tensions en punts diferents, deslocalitzats i no solament concebent la figura humana com a observadora.
El títol “Fig Juice” al·ludeix a aquest estat líquid, inestable, que permet ser quasi begut, corporalitzat per nosaltres mateixos. L’exposició es pot veure a l’espai expositiu del Far de la Mola, de dimarts a dissabte de 10 a 14 h.

Compartir

PROGRAMES