Tur demana al Govern que expliqui les mesures de conciliació per a les famílies amb infants positius

La diputada de Formentera al Parlament balear, Sílvia Tur, ha registrat una bateria de preguntes i de sol·licituds d’informació al Govern a més d’una compareixença de la consellera de Presidència, Pilar Costa. Sobre aquesta darrera qüestió, la parlamentària de Formentera demana que la consellera eivissenca comparegui de forma urgent davant la Comissió d’Assumptes Institucionals i Generals per informar sobre els sistemes i ajudes de conciliació per aquelles famílies que hagin de fer-se càrrec d’infants positius o que hagin de mantenir-se aïllats.

Suport als centres docents
D’altra banda, la representant de la coalició de GxF, PSOE i EU, ha sol·licitat informació i documentació sobre la contractació de docents addicionals per mor de la covid-19 als tres centres d’educació infantil i primària de Formentera i a l’Institut Marc Ferrer. Així mateix, Tur també ha sol·licitat informació sobre la contractació de docents addicionals per atenció a la diversitat i a infants amb discapacitat al conjunt dels centres educatius de Formentera per mor de la pandèmia.

Neteja de les aigües litorals
En un altre àmbit de coses, la diputada per Formentera ha registrat una pregunta que el Govern haurà de respondre per escrit sobre l’execució per part de l’empresa adjudicatària del nou contracte de neteja del litoral de les Balears pels anys 2020 i 2021. Recordam que enguany no s’està portant a terme la neteja de les aigües costaneres, un servei que durant la temporada turística de l’any passat retirà més de 66 tones de residus de l’arxipèlag, de les quals gairebé 2.000 quilos a Formentera.

Maniobra de l’avió antiincendis a Migjorn
Així mateix, Sílvia Tur ha registrat quatre preguntes sobre la polèmica càrrega d’aigua per part d’un avió amfibi, que el passat dilluns realitzà una atrevida maniobra vora la platja de Migjorn, passant a gran velocitat entre els iots fondejats.
Tur demana perquè es realitzen càrregues d’aigua a la zona de bany de Migjorn i quin risc suposa aquesta pràctica pels banyistes. A més, sol·licita explicacions per part del comandant de l’aeronau i pregunta de qui és responsabilitat aquesta pràctica.

About Author

Comments are closed.

background