TOP
Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració desinteressada de més d’una vintena de persones.

Una ràdio de contes: La zebra Camil·la

Avui a Una ràdio de contes Maria Tur Torres ens explica el relat La zebra Camil·la, que ens parla sobre els valors de la responsabilitat, la col·laboració i l’ajuda.

Ràdio Illa emet cada dia a partir de les 11 h Una ràdio de contes, un espai dirigit a infants que us ofereix un relat breu, d’entre 5 i 15 minuts, interpretat per diversos col·laboradors. Els contes també es poden escoltar en la reemissió de les 18 h i en voler, a radioillaformentera.cat. Aquest espai torna a Ràdio Illa demà, quan us oferirem la primera part de Gaia, el nou vestit aventurer, amb Xènia Fuertes.
Una ràdio de contes és una iniciativa desinteressada que han portat a terme persones professionals de diversos àmbits, com l’educació, la música, la psicologia o la literatura, i que compta amb la participació de Joan Codina, Cintia Llaquet, Xènia Fuertes, Teresa Costa, Pep Munné, Lydia Álvarez, Mireia Sobrevela, Cira Roig, Paula Sevilla, Marcos Ortiz, Maria Tur, Ainhoa Costa, Patricia Piña, Mireia Bernabéu, María José Cardona, Meritxell Rius, Mireya Garrido i Núria Font.

Compartir

PROGRAMES