TOP
Sa Unió reclama que Llorenç Córdoba “deixi de posar en dubte el treball i honorabilitat dels funcionaris del Consell”. JRM

Valoracions del Ple extraordinari sobre Formentera.eco i l’anunci de destitució d’Alcaraz

Verónica Castelló, vicepresidenta insular i titular de Mobilitat i Gestió Ambiental (Sa Unió); i els consellers de l’oposició, Rafa Ramírez (PSOE) i Rafa González (GxF), opinen sobre el Ple extraordinari del passat divendres, en què s’aprovà el Formentera.eco 2024, el sistema de regulació d’entrada i circulació de vehicles.

Anunci de cessament d’Alcaraz
D’altra banda, els representants del Ple també han valorat l’afirmació del president Llorenç Córdoba de destituir dels seus càrrecs a José Manuel Alcaraz, vicepresident i conseller d’Administració Insular i Promoció Econòmica.
Ramírez ha assenyalat que ha viscut l’anunci “amb sorpresa” i que “ara s’ha de veure si es porta a terme” realment. A més, el socialista ha lamentat la “incomunicació” en el si de l’equip de Govern i “la inacció clara” del Consell.
González ha indicat que “s’ha volgut fer veure que la crisi estava solucionada i no era així, perquè ha tornat a esclatar amb més força que abans”. A més, ha criticat “la imatge nefasta [que dona] el Consell” i ha opinat que l’administració local està “paralitzada” perquè els membres del Govern s’estan “barallant” i no abordant “propostes i solucions” per a Formentera.
Finalment, Castelló ha declarat que si es confirma el cessament del seu company de l’equip de Govern, Sa Unió es planteja involucrar l’oposició perquè doni suport a una moció censura o fins i tot que els vuit consellers de la coalició dimiteixin en bloc.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES