TOP
Jaume Llorens i Raül Verdera.

Vesins festes il·legals: “Eren turistes espanyols amb actitud prepotent i xulesca”

La setmana passada us informàvem de la concurrència tres festes il·legals en molt pocs dies de diferència a la zona de Cala en Baster i Punta Prima que van crear grans molèsties a molts vesins de la zona. De fet, aquesta problemàtica, les festes il·legals a la costa i a cases -que ha prosseguit durant aquest cap de setmana-, va ser el gran tema a tractar en la darrera junta de seguretat extraordinària que el Consell va mantenir amb la Guàrdia Civil i la conselleria de Medi Ambient del Govern Balear.

Al De far a far d’avui, han parlat dos dels vesins amb propietats afectades per aquestes festes, en Jaume Llorens i en Raül Verdera. Un grup de residents en aquella zona han presentat recentment una instància a l’OAC demanant actuacions efectives davant d’aquestes situacions. Ens expliquen la seva sensació d’impotència davant de la remor fins a altes hores de la nit, el dany a béns com parets pageses, els contenidors inservibles, l’entrada per aparcar de cotxes a les pròpies finques particulars i la mala imatge en general que queda. Tampoc entenen el darrer dispositiu de seguretat en la gran festa del dissabte dia 30, que no va impedir que més persones hi arribessin i alerten de la impunitat amb la qual actuen els organitzadors i participants en aquestes festes, com si sabessin que no els pot passar res.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquest enllaç:

Un exemple de paret pagesa danyada pels cotxes que van a les festes il·legals. Es pot apreciar malmesa, malgrat que el vesí ja ha reparat els esportells

Compartir

PROGRAMES