TOP
Vicent Tur a Ràdio Illa, amb el banderí del Club Nàutic de Formentera.

Vicent Tur (Club Nàutic de Formentera): “Ens sentim enganyats per l’APB”

El president del Club Nàutic de Formentera, Vicent Tur, ha recordat que l’Autoritat Portuària de Balears (APB) ha arxivat el procés de competència de projectes per assignar l’explotació de la dàrsena de Llevant del port de la Savina, amb capacitat per a 91 amarratges.
Segons Tur, la competència de projectes és un sistema d’adjudicació que podia donar cert marge a les entitats sense ànim de lucre, com és el club nàutic, que recordem, des de fa anys, reclama aquest espai per oferir amarraments a preus moderats pels navegants de l’illa.
En canvi, l’APB ha iniciat el concurs per concedir una autorització d’un any prorrogable a dos més per a l’explotació comercial de la dàrsena. Tur ha avançat d’una banda, que espera que l’APB doni una explicació d’aquest canvi, i de l’altra, que estudia demanar judicialment a l’organisme portuari una indemnització.

Temporada turística
Així mateix, Vicent Tur, que també és president de la Federació Hotelera, ha indicat que enguany la temporada turística trigarà a arrencar i no s’espera poder obrir els establiments per la Setmana Santa, que enguany cau entre el 28 de març i el 4 d’abril. Així mateix el president dels hotelers de Formentera ha assenyalat que enguany cal mantenir una política de contenció de preus. Escolteu l’entrevista completa aquí:

 

Compartir

PROGRAMES