Cucu celebra el gol de la victòria (Foto: SD Formentera)

Victòria sobre la botzina i l’ascens a 180 minuts (Formentera 2 Andratx 1)

El Formentera ha aconseguit una victòria molt important per tenir bones opcions d’assolir el molt anhelat ascens a Segona RFEF al remuntar aquest matí contra l’Andratx i acabar imposant-se 2a1 amb un gol en el descompte de l’andorrà Cucu. L’empat a zero del Constància a Sant Jordi, ha fet que els roig i negre l’avancessin en la classificació, quedessin quarts (el Calvià no ha fallat i serà tercer) i així els homes de Raúl Pérez eviten els quarts i ara es jugaran l’ascens primer en una semifinal a partit únic al Municipal de Sant Francesc i després a una final també a partit únic que veurem on es jugarà.

En un mal partit dels locals, l’Andratx, que no s’hi jugava res, però que ha vingut a competir, s’ha avançat en la segona part per mitjà de Flaqué. I ha set a les acaballes del partit quan primer Canina i després l’esmentat Cucu han capgirat el resultat, un resultat que han celebrat molt efusivament tant tot l’equip com els seguidoors que en un dia de xirimiri i temps fred han volgut espitjar des de la graderia.

En les declaracions de la setmana passada després de perdre el tren de l’ascens directe a Inca, el porter Óscar Santiago, un dels homes més experimentats del vestidor, ja va avisar que tenia el pressentiment que encara que fos per la via “llarga”, l’equip acabaria pujant de categoria. Avui l’equip ha fet la primera passa.