Augmenten un 30% els inscrits al Triatló Illa de Formentera

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Esports, Paula Ferrer, han presentat aquest migdia la setena edició del triatló Illa de Formentera, que enguany ja ha superat els 300 inscrits, el que representa un augment per sobre del 30% de participants respecte a l’edició passada.
La prova se celebrarà aquest dissabte as Pujols amb les modalitats Sprint i Olímpic. En la modalitat de Sprint (750 m natació, 20 km bicicleta i 5 km cursa a peu) començarà a les 14.15 hores, mentre que la d’Olímpic (1.500 m natació, 40 km bicicleta i 10 km cursa a peu) donarà a inici a les 16 hores.
En la presentació de la prova, Alejandra Ferrer ha mostrat la seva satisfacció per la celebració d’aquest esdeveniment esportiu, que s’emmarca dins el programa ‘Descobreix Formentera a l’octubre‘. «Estem molt contents amb aquesta nova edició que va guanyant participació any rere any», ha comentat la presidenta i ha desitjat «als participants i acompanyants que puguin gaudir de l’illa en aquest mes d’octubre tan sensacional a Formentera i que gaudeixin de tots els esdeveniments que hi ha el cap de setmana».

Interrupcions del trànsit
Per la seva banda, la consellera d’Esports ha destacat que les inscripcions segueixen obertes al web www.triatlonformentera.com i ha agraït «a tots els col·lectius implicats en la col·laboració del desenvolupament de la prova» i ha demanat disculpes per les molèsties que pugui ocasionar la restricció del trànsit durant les hores que duri l’esdeveniment.
En aquest sentit, Manuel Hernández, d’Unisport Consulting, organitzador de la prova, ha assenyalat que es tallarà al trànsit el tram des de l’encreuament de Sa Revista as Pujols, deixant lliure la circumval·lació, des de les 14 a les 15.30 hores per a la prova de Sprint i de les 16 hores fins a fi de la prova en la modalitat Olímpic.
A la presentació de la prova també ha estat present Núria de la Torre, responsable de màrqueting de Trasmapi, patrocinador principal de l’esdeveniment.

About Author

Comments are closed.

background