Canvi en les freqüències d’emissió a la TDT

Formentera i altres municipis de les Pitiüses queden afectats des d’avui pel canvi en les freqüències d’emissió a la TDT, de manera que els usuaris hauran de resintonitzar els seus aparells i adaptar els seus sistemes d’antena col·lectiva.
Aquest canvi es produeix per l’alliberament del Segon Dividend Digital i suposa modificacions en les freqüències d’emissió de La 1, La 2 i Canal 24 hores. Aquests canals començaran a transmetre en simulcast al canal C45 tot i que seguiran emetent durant cinc mesos, en el canal que empràvem fins ara.
El procés d’alliberament del Segon Dividend Digital no comportarà l’aparició ni desaparició de canals de televisió, simplement es desplacen de freqüència, i tampoc implicarà cap canvi en la tecnologia dels televisors ni dels descodificadors de TDT.
Així mateix, depenent de la seva tipologia, en alguns edificis no serà necessari adaptar les instal·lacions de recepció del senyal de televisió, mentre que en els que calgui fer-ho es poden sol·licitar ajudes públiques.

About Author

Comments are closed.

background