El festival «Son Estrella Galicia Posidonia» reserva entrades pels residents de Formentera

Entre el pròxim divendres 11 i el diumenge 13 d’octubre se celebra a Formentera el festival «Son Estrella Galicia Posidonia«, que s’inclou dins els actes de la campanya Descobreix Formentera a l’Octubre. Les entrades per aquest festival, que tenien un preu de 240 €, s’han esgotat. D’aquesta manera, 350 persones vindran a l’illa per gaudir d’un cartell musical secret que s’anunciarà quan el assistents arribin a Formentera.
Pels residents a l’illa però encara queden places que han estat especialment reservades. En concret, hi ha 10 entrades reservades per cada un dels 3 moments gastronòmics i musicals que hi haurà al festival. Un dissabte al migdia, un dissabte a la nit, i per últim, diumenge migdia. Les entrades per residents tenen un preu especial de 50 € per cada dinar i inclou també begudes i aperitiu. Aquests actes es faran a diferents indrets sorpresa que, com és habitual, es coneixen una vegada comença el festival. Els interessats poden adquirir les entrades al web del festival.

Concert gratuït i públic
A més, un dels plats forts del festival serà obert al públic i d’entrada gratuïta. De fet s’inclou dins el programa de festes del Pilar de la Mola. El dissabte dia 12 d’octubre, festivitat del Pilar es faran dos concerts sorpresa, un les 22.30 h i altres a les 00.00 h a la plaça del Pilar de la Mola.
Cal destacar també que abans, a les 19.30 h, es farà el concert de la Banda municipal de Formentera i la Banda municipal de Muro, amb el que es farà el primer acte de celebració del XX aniversari de l’Escola de Música de Formentera.

Col·laboració SPP
Des del festival col·laboraran amb el Save Posidonia Project, difonent entre els participants la importància de la protecció de la posidònia, i apadrinant-la. Aquest festival està organitzat per Estrella Galicia i compta amb la col·laboració del Consell de Formentera. L’esdeveniment ofereix als participants tres dies de música, gastronomia i natura per redescobrir Formentera en aquest mes d’octubre.

About Author

Comments are closed.

background