TOP
Un dels cribratges massius realitzats a Eivissa.

132 casos actius a Formentera. Eivissa supera els 3500

En les darreres hores, Formentera ha registrat vuit positius nous. Comptabilitzant les altes i els nous contagis, la xifra total de positius a l’illa arriba a 132 casos actius.
Dels afectats en tractament, 129 presenten un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. Sobre l’estat dels tres pacients procedents de Formentera que divendres es trobaven ingressats en planta a l’Hospital de Can Misses, l’Àrea de Salut pitiüsa no ha actualitzat el seu estat i ha indicat que demà dilluns informarà sobre la seva situació.

Eivissa supera els 3.500 casos actius
A Eivissa s’han detectat 215 nous positius i els casos actius ascendeixen fins als 3.557. D’altra banda, augmenta lleugerament el nombre de pacients pitiüsos hospitalitzats, que passa dels 119 d’ahir als 126 d’avui. A part dels tres afectats de Formentera que divendres es trobaven ingressats, en les plantes covid de Can Misses hi ha 123 persones, mentre que 17 més es troben a l’UCI. Així mateix a Eivissa hi ha 3.417 positius lleus que resten aïllats a casa.

Compartir

PROGRAMES