TOP
Cartell del partit a disputar aquest diumenge.

El Formentera rep a casa al Ferriolense demà diumenge

El Formentera, que segueix en zona de play-off d’ascens, juga aquest cap de setmana contra el Ferriolense, un conjunt de la part mitjana de la taula que ve de guanyar contra el Santa Catalina en la darrera jornada i compta amb jugadors de qualitat com Fernando García, Jaume Munar o el davanter Albert Castell, a més d’un joc de conjunt ben compensat que no posarà les coses fàcils als roig i negres.

Equip reforçat
Iván Gómez Roa podrà fer debutar en aquest encontre Dieguito, Franco Gauna i Vitolo, reforços d’aquest mercat hivernal, i recupera també a Armando. No podrà comptar, però, amb el davanter andalús Juancar, que ha abonat la seva clàusula de rescissió i ha fitxat pel Guijuelo de Segona B.
Així mateix, segueixen de baixa per lesió Adri Gimeno, Ivan García i Elio Moya, i Bonilla no podrà jugar per acumulació de targetes.
El Formentera Ferriolense de la 22 jornada de Lliga se celebra aquest diumenge a les 12.30 h al Municipal de Sant Francesc. Com sempre, la transmissió de Ràdio Illa de Ràdio Illa amb en Xavi Guasch començarà a partir de les 12.15 h.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES