El filial del Formentera celebra un dels gols contra la Penya Deportiva B.

4-0: el Formentera B arrasa en una segona part per emmarcar en el duel de filials contra la Penya

El duel de filials del Formentera i la Penya Deportiva que inaugurava la lliga regular de Regional Preferent 23/24 (Jornada 1) es va saldar amb una victòria contundent dels formenterers per 4 a 0, en un partit que es va disputar ahir a la nostra illa i que va tenir dues parts ben diferenciades.
Els primers 45 minuts varen ser de màxima igualtat entre els dos equips, que varen mantenir una actitud conservadora des del primer moment, intentant apoderar-se del control de l’esfèric i sense prendre riscos. Amb l’empat a zero al nou electrònic del Camp Municipal es va arribar al descans.
En aquesta primera part, el tècnic del Formentera B, Armando Manthan, va haver de fer dos canvis obligats a conseqüència de les lesions del capità Rubén Portas “Guti” i Jorge Jurado, el qual es va emportar la pitjor part i va haver de sortir del camp en braços dels seus companys. Tot seguit, va ser traslladat a l’Hospital de Formentera en ambulància, on li van diagnosticar
“trencament dels isquiotibials”.
La segona part va ser completament diferent. Els jugadors roig-i-negres van saltar sobre la gespa amb una actitud més atrevida i cercant en tot moment centres verticals per trencar la línia defensiva dels eivissencs.
El primer gol no es va fer esperar i José Giraldo va obrir la llauna al minut 52 amb un xut creuat al pal llarg fent pujar l’1 a 0.
El segon va arribar pocs minuts després, al 63, un centre des de banda dreta de Nico Dellamea el va rematar de cap Manu González enviant la pilota al fons de la xarxa.