TOP
El cap de promoció turística, Carlos Bernús, a l’estand de Formentera.

Formentera s’obre al turisme de luxe a la fira ILTM de Cannes

Formentera es promociona aquesta setmana a la fira ILTM International Luxury Travel Market de la ciutat de Cannes, l’única mostra d’Europa dedicada al sector ‘luxe’. En aquesta fira el cap de promoció de l’àrea de Turisme del Consell de Formentera, Carlos Bernús, manté trobades de feina amb agents de viatges i empreses especialitzades en turisme de l’esmentat sector que s’han mostrat interessats en conèixer la nostra destinació.
Bernús ha assegurat que “tractem de captar possibles visitants dels Estats Units, Brasil, Àsia, Austràlia i Nova Zelanda, que han demanat cites amb nosaltres, i així intentem atraure tant turisme familiar d’aquestes zones com viatgers individuals que cerquen noves experiències i tenen un poder adquisitiu alt”.
En cada trobada el responsable de promoció de Formentera mostra una presentació de la destinació en què es destaquen els atractius turístics de l’illa durant la temporada baixa així com la seva història, cultura, gastronomia i costums. “En aquesta fira es presenten les destinacions turístiques més desitjables per donar oportunitats úniques als viatgers”, ha detallat Bernús.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES