TOP
Toni Roig, President SD Formentera i Ignacio Rivera, Conseller Delegat d’Estrella Galicia , deavant l’escut del club. Foto: SD Formentera

Estrella Galícia patrocinarà a la SD Formentera el proper trienni

El President de la SD Formentera, Toni Roig, i el Conseller Delegat d’Estrella Galícia, Ignacio Rivera, han signat un acord de patrocini per a les properes tres temporades.
D’aquesta manera, la cervesera es converteix en patrocinador oficial de l’entitat i proveirà els equips del club amb 15.000 litres d’aigua Cabreiroá cada any.
L’acord, a més, contempla la presència de la marca gallega al camp de futbol amb panells publicitaris i la seva difusió als canals de comunicació del club.

Presència al món de l’esport i als establiments de l’illa
Estrella Galícia, una de les marques de cervesa més importants d’Espanya, és també coneguda per la seva contribució al foment de l’esport amb patrocinis en diversos clubs de futbol i escuderies de Fórmula 1 i Moto GP, entre altres. Ara, ha volgut donar el seu suport al nou projecte esportiu de la SD Formentera i, d’aquesta manera, aportar el seu granet d’arena a una illa on té molta presència a bars i comerços.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES