TOP
Miquel Costa als estudis de Ràdio Illa.

Miquel Costa s’estrena com a dramaturg en el VII Torneig de Dramatúrgia de les Balears

Miquel Costa serà el primer formenterer a participar en el Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears, una competició que des de fa sis edicions se celebra a la capital balear i està organitzada per l’Ajuntament de Palma amb l’objectiu de promocionar els nous autors teatrals de les Illes. El de la Mola, que ha set convidat al torneig per Produccions de Ferro, fins ara s’havia dedicat a la interpretació i direcció escènica i, entre altres, havia dirigit i actuat en la Trilogia de la mort, la guerra i la identitat, composta per les peces Cap de tortuga, PerdiusNautae, tres produccions d’Espai_F que tenien textos escrits per Vicent Ferrer.

La semifinal, el dissabte
El VII Torneig de Dramatúrgia començarà el 8 de gener al Teatre Mar i Terra de Palma amb la participació dels autors Bernat Molina, Clara Ingold, Joana Castell i Miquel Costa. Quatre autors que competiran en dues semifinals (8 i 9 de gener) i una final (15 de gener) on els textos que han escrit durant els darrers mesos seran llegits per actors i actrius de les Illes Balears designats per l’organització. El públic, que no coneixerà l’autoria dels textos fins al final, votarà l’obra que més li hagi agradat, fins a tenir un guanyador o guanyadora final.
A l’Ajuntament de Palma i Produccions de Ferro, que organitzen el torneig, s’hi sumen el Consell de Mallorca, que dóna suport al Festival, i el Teatre Principal de Palma.

Compartir

PROGRAMES