TOP
Cartell del curs.

El Curs d’Integració Social arriba a la 15a edició

Des del dijous 18 de febrer i fins al dia 26 reten obertes les inscripcions per al Curs d’Integració Social i Cultural, que enguany compleix la quinzena edició. El curs es desenvoluparà del 4 al 30 de març a l’Escola d’Adults de Formentera i és vàlid per a obtenir l’Informe d’esforç d’integració emès per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per a la preparació de l’examen CCSE de Nacionalitat. El curs és de franc i té una durada de 20 hores repartides en dues sessions setmanals: dimarts i dijous de 16,30 a 19 h.
El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha destacat “el compromís que tenim des del Consell per facilitar la integració de la població estrangera, ja que aquest curs és una eina que ajuda a aquesta població a la seva integració en la societat, així com a afavorir la seva regulació”.

Restricció de places per motius sanitaris
Com en el darrer curs celebrat el passat mes d’octubre, i per motius de seguretat sanitària, les places disponibles són per a 12 alumnes, en comptes dels 15 habituals, i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Les persones interessades han de contactar amb l’àrea de Benestar Social al telèfon 971 321271 o al correu electrònic immigracio@conselldeformentera.cat
Els continguts que es tractaran en aquest curs, impartit per Dolores Fernández Tamargo, seran: valors constitucionals de l’estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d’Autonomia, Unió Europea i igualtat entre dones i homes entre d’altres.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES