TOP
Els jugadors celebren el primer gol contra el Lloseta. (Foto de Pep Toni Bartolomé Tur)

Victòria còmoda (Formentera 2 Lloseta 0)

El Formentera s’ha imposat en el seu xoc contra el Llosetense d’aquest diumenge sense massa maldecaps. Amb un gol a cada part n’ha tingut prou per vèncer el partit i consolidar-se en posicions d’ascens, una victòria important tenint en compte que tots els seus rivals directes en les primeres posicions havien guanyat els seus encontres abans.

L’onze inicial presentava la sorpresa de l’alineació del plenament recuperat Gorriz i els homes de Raúl Pérez han deixat clares les seves intencions des del primer minut de partit, amb una xilena de Canina en els primers segons i un remat de Bonilla que ha sortit fora per poc després del córner botat a conseqüència de l’ocasió del davanter portuguès.

Ha sigut el mateix Canina qui en el minut 31, després de mitja hora de joc embussat malgrat algunes arribades del Formentera, ha aprofitat un refús en la sortida d’un córner per engaltar un fort xut des de la frontal de l’àrea que després de tocar a un defensor s’ha colat entre els tres pals del Lloseta.

A la mitja part s’hi ha arribat amb la por al cos després d’una rematada franca d’un davanter visitant a la frontal de la petita que ha sortit incomprensiblement fora.  De fet, la segona part ha començat amb la mateixa tònica que la primera, amb els homes de roig i negre perdonant davant porta i el Lloseta tenint la seva ocasió per empatar.

Però al minut 12 i després d’una gran jugada personal de l’excel·lent fitxatge d’hivern Theo, que amb una gran velocitat, diversos regats i de molta insistència, ha cedit el gol fet al gallec Iago, que havia entrat en el segon temps.

El marcador ja no s’ha mogut fins al final del partit i el Formentera encadena la tercera jornada consecutiva sense rebre gols, un dels talons d’Aquil·les dels homes de Raúl Pérez aquesta temporada.
Ara, l’equip segueix en tercera posició amb un partit enrederit que disputarà aquest dimecres a partir de les 16:30 a Sant Rafel, que, si el guanya, farà que es col·loqui segon en solitari a la taula classificatòria, avançant al Mallorca.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES