TOP
Accés a l’Hospital de Can Misses.

2 nous casos: 9 en total i la pitjor incidència de les Balears

En les darreres hores s’han detectat dos nous casos de covid a Formentera i ja són 9 els casos actius a l’illa, tots ells lleus i per tant sota seguiment domiciliari. D’ençà que començà la pandèmia s’han detectat a Formentera 440 casos de coronavirus.
Els nous casos diagnosticats els darrers dies a Formentera han fet pujar la incidència acumulada a 14 dies (IA14) fins als 66 casos per 100.000 habitants (Eivissa en té 29 i la mitjana balear és de 58) i la taxa de positivitat fins al 4,7 % (a Eivissa és de l’1,8% i a les Balears de l’1,5%). Es tracta dels pitjors valors de les Balears i excedeixen els llindars que el Centre Europeu per a la Prevenció i el Control de Malalties (ECDC) estableix per determinar que un territori es troba en risc: IA14 de 60 casos i taxa de positivitat per sobre del 3%.
Ple que fa a la vacunació, a Formentera s’han inoculat 1.601 dosis i el nombre de persones amb el cicle de vacunació complet és de 204.
A l’Hospital de Can Misses hi ha 20 persones ingressades, de les quals 15 es troben en planta i 5 han de rebre atenció a l’UCI. Així mateix cal lamentar la mort, el passat dijous, d’un pacient que es trobava a l’UCI i que feia 32 dies que estava hospitalitzat. D’altra banda, cap professional de la salut es troba en aïllament, una circumstància que no es produïa des de fa 8 mesos. A Eivissa hi ha 89 casos actius, dels quals 69 reben seguiment domiciliari.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES